METAsundhedskonference 10. - 12. september 2021

Fællesskab, læring og inspiration til udvikling af dit arbejde med METAsundhed 

 

 

 

 

INFO vedr. covid-19

Vi glæder os rigtig meget til at se dig på konferencen på Hotel Skaga i Hirtshals til september.

 

I forhold til covid-19 og diverse restriktioner, så har vi i dag været i kontakt med hotellet OG som reglerne er i dag, så kræver de at deltagere enten er vaccineret, har en negativ test eller en blanket for fritaget.

 

Vi kan i bestyrelsen eller foreningen ikke trylle (desværre ville være skønt) så hvis du ikke kan deltage under de nævnte regler (som de er pt), så er vi selvfølgelige virkelig kede af det, for vi vil jo så gerne være sammen med dig.

 

Vælger du ikke at deltage på de nævnte betingelser, skal jeg bede dig melde fra senest 31. juli, hvorefter vi vil refundere din indbetaling.

 

Jeg håber fortsat at se dig i Hirtshals.
God sommer til jer alle.
Bedste hilsener
Linda

Hvad er METAsundhed?

METAsundhed er en årsagsmodel, som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer, og som baserer sig på opfattelsen af kroppen som en intelligent og vigtig medspiller i forebyggelse og behandling af sygdom. Det er samtidig en holistisk model, som har fokus på det hele menneske – krop, miljø, ånd, tanker og følelser. 

I METAsundhed starter alle fysiske symptomer med et konfliktchok…

Bliv medlem

Alle, der har været på grundkursus og overholder  foreningens etiske regelsæt, kan blive medlem af METAsundhed Danmark.Som medlem får du adgang til webinars, mulighed for fornyelse af dit certifikat og et stort netværk af professionelle behandlere, der alle tager udgangspunkt i METAsundhed. Derudover bliver du inviteret til den årlige generalforsamling, hvor du har medbestemmelse og indflydelse på foreningens aktiviteter.

 

Certificering

METAsundhed Danmark udsteder certifikater til nyuddannede METAsundhedsTerapeuter, METAsundhedsMasterTerapeuter og METAsundhedsUndervisere. Derved opretholdes en høj og ensartet standard i hele landet.

Har du et certifikat fra IMMA/MHI, kan du få overført din uddannelse og modtage et nyt certifkat i forbindelse med, at du melder dig ind i foreningen. Derved opnår du bevis for, at du lever op til de nye standarder fastsat af METAsundhed Danmark.

Find os på facebook

Sammenhold og netværk er en vigtig årsag til at have en forening for METAsundhedsprofessionelle. Vær med til at holde kontakten og udbrede kendskabet til METAsundhed Danmark via facebook.