Opslagsværk

På denne side får du info til at bestille opslagsværket. 

 

 

 

Til alle der har min. 9 dages uddannelsen indenfor METAsundhed:

Bestil opslagsværket ved at skrive dit navn, adresse, telefonnummer og hvor du er uddannet til Henriette på mail: kasseren@metasundheddanmark.org, så modtager du en faktura.

Alt overskud fra salget går direkte til foreningen METAsundhed Danmark, som arbejder frivilligt for at udbrede METAsundhed på etisk vis i Danmark.

Pris:

  • for medlemmer af Foreningen METAsundhed Danmark: 300 kr + fragt.
  • for ikke-medlemmer af Foreningen METAsundhed Danmark: 1000 kr + fragt

Hvad er METAsundhed?

METAsundhed er en årsagsmodel, som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer, og som baserer sig på opfattelsen af kroppen som en intelligent og vigtig medspiller i forebyggelse og behandling af sygdom. Det er samtidig en holistisk model, som har fokus på det hele menneske - krop, miljø, ånd, tanker og følelser.

I METAsundhed starter alle fysiske symptomer med et konfliktchok...

Bliv medlem

Alle, der har været på grundkursus og overholder foreningens etiske regelsæt, kan blive medlem af METAsundhed Danmark. Som medlem får du adgang til webinars, mulighed for fornyelse af dit certifikat og et stort netværk af professionelle behandlere, der alle tager udgangspunkt i METAsundhed. Derudover bliver du inviteret til den årlige generalforsamling, hvor du har medbestemmelse og indflydelse på foreningens aktiviteter.

 

Certificering

METAsundhed Danmark udsteder certifikater til nyuddannede METAsundhedsTerapeuter, METAsundhedsMasterTerapeuter og METAsundhedsUndervisere. Derved opretholdes en høj og ensartet standard i hele landet.

Har du et certifikat fra IMMA/MHI, kan du få overført din uddannelse og modtage et nyt certifkat i forbindelse med, at du melder dig ind i foreningen. Derved opnår du bevis for, at du lever op til de nye standarder fastsat af METAsundhed Danmark.

Find os på facebook

Sammenhold og netværk er en vigtig årsag til at have en forening for METAsundhedsprofessionelle. Vær med til at holde kontakten og udbrede kendskabet til METAsundhed Danmark via facebook.