Eksaminering

Som medlem af METAsundhed Danmark kan du få tilsendt et certifikat, når du har bestået prøverne på METAsundhedsuddannelsen til Terapeut eller MasterTerapeut. Certifikatet beviser, at du lever op til foreningens faglige standard og etiske regelsæt.

 

Har du allerede et certifikat fra IMMA/MHI, kan du få overført din uddannelse og modtage et nyt certifkat udstedt af METAsundhed Danmark. Derved opnår du bevis for, at du lever op til de nye standarder fastsat af foreningen. 

Nyuddannet METAsundhedsterapeut 

For at få et certifikat fra METAsundhed Danmark er der nogle krav, som skal være opfyldt:

 • Du skal være medlem af foreningen og have betalt dit kontingent.
 • Du må ikke have nogen verserende disciplinærsager med IMMA/MHI. 
 • Du skal sikre dig, at din METAsundhedsMasterUnderviser har godkendt dig som METAsundhedsTerapeut (du skal have bestået den skriftlige og mundtlige prøve, samt have godkendt 5 klientcases).

Guide til dig, der er nyuddannet (analytiker, terapeut) i METAsundhed:

 1. Meld dig ind i foreningen.
 2. Betal dit kontingent.
 3. Send en mail til eksamansvarlig@metasundheddanmark.org, hvor du fortæller, hvornår du er blevet godkendt METAsundhedsTerapeut, og hvilken underviser der har godkendt dig.
 4. Hold øje med din mailbakke. Der kommer en bekræftelse på at dit certifikat er sendt til tryk.
 5. Sæt dig ud til postkassen og vent på PostNord. Dit certifikat ankommer inden længe.
 6. Åben brevet – det er tilladt at blive monster glad og pavestolt, når du ser dit navn på et certifikat fra METAsundhed Danmark.

 

Overførsel af IMMA/MHI-certifikater

Er du allerede META-health Practitioner, META-Health Master Practitioner, META-Health Speaker, META-Health Trainer eller META-Health Master Trainer kan du få merit og blive certificeret i METAsundhed Danmark.

For at få et certifikat fra METAsundhed Danmark er der nogle krav, som skal være opfyldt:

 • Du skal være medlem af foreningen og have betalt dit kontingent.
 • Du må ikke have nogen verserende disciplinærsager med IMMA/MHI. 
 • Du skal kunne lave en METAsundhedsanalyse på niveauet tilsvarende den titel, du ønsker overført fra IMMA/MHI til METAsundhed Danmark. 
 • For undervisere gælder det desuden, at du skal have flere master undervisere som anbefaler dig som underviser. En META-Health Trainer har brug for to META-Health Master Traineres opbakning og en META-Health Master Trainer har brug for tre META-Health Master Traineres opbakning. Heraf skal minimum én være dansker og opdateret med det danske undervisningsmateriale. En META-Health Master Trainer kan kun støtte en underviser, såfremt de har set vedkommende undervise inden for de seneste to år.

   

Guide til dig der vil have “ombyttet” dit certifikat:

 1. Meld dig ind i foreningen.
 2. Betal dit kontingent.
 3. Send en mail til eksamansvarlig@metasundheddanmark.org, hvor du vedhæfter et foto eller scan af dit certifikat fra IMMA/MHI, hvor vi tydeligt kan læse dit navn, niveau og årstal for udstedelse.
  (Vedhæft kun ét certifikat, da der udelukkende udstedes bevis for det højest opnåede niveau).
 4. Hold øje med din mailbakke, der kommer en bekræftelse på at dit nye certifikat er blevet bestilt.
 5. Sæt dig ud til postkassen og vent på PostNord, dit certifikat ankommer inden længe.
 6. Åben brevet – det er tilladt at blive monster glad og pavestolt når du ser dit navn på et certifikat fra METAsundhed Danmark

Meta Medicine – Hva’ gør jeg så?

Såfremt du er uddannet før Marts 2013, kan der stå andre titler på dit certifikat, fx Meta Medicine Health Coach. Hvis du har været på (opdaterings-)uddannelse efterfølgende, kan din underviser vurdere, om du kan godkendes efter METAsundhed Danmarks standarder, eller om du skal på uddannelse igen. Såfremt du ikke har deltaget i nogen former for undervisning eller METAsundhedsaktiviteter siden marts 2013, SKAL du på (opdaterings-)uddannelse for at blive certificeret af foreningen.

Dette kræves for at sikre et højt fagligt niveau hos medlemmerne i METAsundhed Danmark. 

Hvad er METAsundhed?

METAsundhed er en årsagsmodel, som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer, og som baserer sig på opfattelsen af kroppen som en intelligent og vigtig medspiller i forebyggelse og behandling af sygdom. Det er samtidig en holistisk model, som har fokus på det hele menneske - krop, miljø, ånd, tanker og følelser.

I METAsundhed starter alle fysiske symptomer med et konfliktchok...

Bliv medlem

Alle, der har været på grundkursus og overholder foreningens etiske regelsæt, kan blive medlem af METAsundhed Danmark. Som medlem får du adgang til webinars, mulighed for fornyelse af dit certifikat og et stort netværk af professionelle behandlere, der alle tager udgangspunkt i METAsundhed. Derudover bliver du inviteret til den årlige generalforsamling, hvor du har medbestemmelse og indflydelse på foreningens aktiviteter.

 

Certificering

METAsundhed Danmark udsteder certifikater til nyuddannede METAsundhedsTerapeuter, METAsundhedsMasterTerapeuter og METAsundhedsUndervisere. Derved opretholdes en høj og ensartet standard i hele landet.

Har du et certifikat fra IMMA/MHI, kan du få overført din uddannelse og modtage et nyt certifkat i forbindelse med, at du melder dig ind i foreningen. Derved opnår du bevis for, at du lever op til de nye standarder fastsat af METAsundhed Danmark.

Find os på facebook

Sammenhold og netværk er en vigtig årsag til at have en forening for METAsundhedsprofessionelle. Vær med til at holde kontakten og udbrede kendskabet til METAsundhed Danmark via facebook.