Find dit næste kursus i METAsundhed

Herunder finder du en oversigt over godkendte kurser i METAsundhed, udbudt af certificerede undervisere, godkendt af METAsundhed Danmark.

 

METAsundheds Senior Master undervisere (Certificeret til at uddanne til og med METAsundheds Master Terapeut):
– Lars Mygind og Lisbeth Lundgaard.

 

METAsundheds Master undervisere (Certificeret til at uddanne til og med METAsundhedsTerapeut):
– Linda Betsy Lauridsen.

 

METAsundheds undervisere (Certificeret til at undervise på Grundkursus):

– Gitte Retbøll, Inger Kruchov og Nadia Zarling.

Grundkurser Niveau 1:

Analytikeruddannelse Niveau 2:

METAsundhedsAnalytiker - Lisbeth Lundgaard

METAanalytiker uddannelse

Terapeutuddannelse Niveau 3:

Master Terapeutuddannelse Niveau 4:

Konstellationer:

Hvad er METAsundhed?

METAsundhed er en årsagsmodel, som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer, og som baserer sig på opfattelsen af kroppen som en intelligent og vigtig medspiller i forebyggelse og behandling af sygdom. Det er samtidig en holistisk model, som har fokus på det hele menneske – krop, miljø, ånd, tanker og følelser. 

I METAsundhed starter alle fysiske symptomer med et konfliktchok…

Bliv medlem

Alle, der har været på grundkursus og overholder  foreningens etiske regelsæt, kan blive medlem af METAsundhed Danmark.Som medlem får du adgang til webinars, mulighed for fornyelse af dit certifikat og et stort netværk af professionelle behandlere, der alle tager udgangspunkt i METAsundhed. Derudover bliver du inviteret til den årlige generalforsamling, hvor du har medbestemmelse og indflydelse på foreningens aktiviteter.

 

Certificering

METAsundhed Danmark udsteder certifikater til nyuddannede METAsundhedsTerapeuter, METAsundhedsMasterTerapeuter og METAsundhedsUndervisere. Derved opretholdes en høj og ensartet standard i hele landet.

Har du et certifikat fra IMMA/MHI, kan du få overført din uddannelse og modtage et nyt certifkat i forbindelse med, at du melder dig ind i foreningen. Derved opnår du bevis for, at du lever op til de nye standarder fastsat af METAsundhed Danmark.

Find os på facebook

Sammenhold og netværk er en vigtig årsag til at have en forening for METAsundhedsprofessionelle. Vær med til at holde kontakten og udbrede kendskabet til METAsundhed Danmark via facebook.